Top

Industriële lampen

De industriële lampen die wij verkopen zijn uniek en dus nergens anders verkrijgbaar. Onze passie voor oude industriële lampen heeft met name te maken met de rijke historie die elke lamp met zich meedraagt. Wij zoeken naar unieke exemplaren industriële lampen in binnen- en buitenland. Iedere lamp heeft zijn eigen verhaal en dat maakt dan ook iedere lamp uniek. De Industriële lampen worden zorgvuldig nagekeken en gerestaureerd. Maar beschadigingen zoals putjes en deuken blijven behouden. Zodat het oude karakter bewaard blijft.

Studio / werkplaats

Onze studio of werkplaats is er op ingericht om elke lamp te kunnen restaureren. Hier hebben we dan ook diverse collecties samengesteld. Wij blijven dan ook innoveren, zodat we een ruim aanbod kunnen blijven hanteren. Onze collectie industriële lampen bestaat uit New industrial Heritage, Large, Medium, Small, Special Label en Unique objects.

Webshop industriële lampen

Zoals aangegeven hebben we een breed aanbod. Maar niet elke lamp hebben we vermeld in onze webshop. Wel zijn deze te bekijken door een bezoek te brengen aan onze studio. Vooraf dient u een afspraak te maken, zodat we hiervoor tijd kunnen vrijmaken. Wilt u een lichtadvies? Dan kan dat natuurlijk ook, zodat u de juiste lamp geïnstalleerd krijgt voor de juiste ruimte.

Wij zien u en inspireren u graag.

industriële lampen

Lloyd Industrials

Vragen of wil je aan afspraak maken?

Neem contact op

Uitgelicht