Top

Industriële zwarte hanglamp Large NH001Z

Zet in favorieten
Zet in favorieten

Een nieuwe industriële lamp, geïnspireerd op oude modellen, dat is de Large NH001Z. Een grote, zwarte, emaille hanglamp van Lloyd Industrials.

Kenmerken

Artikelnr

NH001Z

Kleur

Zwart

Diameter

45 cm

Lengte

45 cm

Gewicht

2,5 kg

Levertijd

Minimaal 2 weken

245,00

67 op voorraad


Productomschrijving

Industriële zwarte hanglamp Large NH001Z

Met trots presenteren bij onze eigen ontworpen zwarte hanglamp. Het is een grote industriële lamp met een zwarte, emaille kap. Door onze jarenlange ervaring met het opknappen van oude lampen, hebben wij dit model hierop weten te baseren. Veel van de fabriekslampen hebben een emaille kap, zo ook deze. Email beschermt tegen corrosie en geeft een prachtige, glanzende laag. Daarnaast verkleurt dit praktisch niet en is duurzaam. 

Onze lamp voorzien we van 3 meter zwart textiel draad, welke uiteraard geaard is. Daarnaast bezit het een nieuwe E27 porseleinen fitting en een zwart geanodiseerde stalen ophang met een trekontlaster. Dit houdt in dat de lamp zonder ketting of staaldraad kan worden opgehangen. Deze hebben wij hier ook speciaal voor ontworpen. Wil je wel een ketting of staaldraad gebruiken? Dan kan je kiezen voor een aluminium ophang met een rubberen bedrading. 

Lloyd Industrials